Harelbeke onderuit tegen Mandel United

Daan Debouver scoorde het openingsdoelpunt voor Mandel United. © (Foto VDB)
Redactie KW

De bezoekers pakten na een schamele één op twaalf eindelijk nog eens zege (0-2) en heeft die alles behalve gestolen.

De eerste kans was voor Harelbeke. Cremers mikte in de korte hoek maar Laleman pakte gemakkelijk. Vanneste besloot hoog over. Ook een individuele poging van Clyncke vloog over. Mandel had wel overwicht maar de Harelbeekse defensie bleef heel attent. Het duo Cremers-Mahau zorgde voor de Harelbeekse dreiging maar ook de verdediging van Mandel gaf geen krimp.

Na de rust nam Mandel een furieuze start en greep Harelbeke naar de keel. Degrendel hield eerst Raes met een ultieme reflex van de openingstreffer en redde nadien een poging van dichtbij van Dhondt. Na een actie op links trof Debouver raak. Mandel had het nu een stuk gemakkelijker, ving Harelbeke rustig. Pyck kon net niet bij een voorzet van Clyncke. Diep in de tweede helft kwam Beyens alleen voor doel en hij liet de kans niet liggen om de voorsprong te verdubbelen.

DOELPUNTEN: 60′ Debouver 0-1, 86′ Beyens 0-2.

HARELBEKE : Degrendel, Van Damme, De Smet, Mahau (76′ Harinck), Notebaert (89′ Decleir), Cremers, Vandenheede, Noppe (67′ Kostyrka), Derieuw, Vanneste, Vandenbroucke.f

MANDEL UNITED: Laleman, Mulliez, Bailly, Dhondt (89′ Neu), Debouver (90 Verspeeten), Raes, Pyck, Vancraeyveldt, Beyens, Tamsin, Clyncke.

(JD)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.