Toen heette die club nog SK Gullegem, waarna een fusie met Wevelgem volgde. Lauden Hugelier trok naar Moeskroen en haalde daar het eerste elftal. Via passages in KSV Oudenaarde en KFC Izegem koos hij vorig jaar voor KVK Westhoek.

Hugelier, die beroepshalve kinesist is, keert dus terug naar het dorp waar hij opgroeide. De verdediger die ook op het middenveld uit de voeten kan, mag gezien worden als de opvolger van Jenci Dejonghe. Die tekende eerste wel bij bij FC Gullegem, maar trekt nu alsnog naar zijn oude club RC Harelbeke.

Toen heette die club nog SK Gullegem, waarna een fusie met Wevelgem volgde. Lauden Hugelier trok naar Moeskroen en haalde daar het eerste elftal. Via passages in KSV Oudenaarde en KFC Izegem koos hij vorig jaar voor KVK Westhoek.Hugelier, die beroepshalve kinesist is, keert dus terug naar het dorp waar hij opgroeide. De verdediger die ook op het middenveld uit de voeten kan, mag gezien worden als de opvolger van Jenci Dejonghe. Die tekende eerste wel bij bij FC Gullegem, maar trekt nu alsnog naar zijn oude club RC Harelbeke.