Gullegem verliest laatste competitiematch

Mathieu Vanderschraeghe moest zich vier keer omdraaien. © (Foto VDB)

Trainer Allan Deschodt had graag het seizoen met een overwinning afgesloten. Maar de rood-witten kregen een overdreven 4-0 nederlaag te slikken op bezoek bij Petegem.

De eerste helft moest Gullegem nochtans niet onderdoen voor Petegem. Alleen was de thuisploeg efficiënter. Aan twee kansen hadden de Oost-Vlamingen genoeg om evenveel keer te scoren. Na de rust voerden de bezoekers de forcing. Maar scoren zat er niet in. Toen Petegem tien minuten voor tijd nummer drie scoorde, was de winnaar gekend. Ondanks Gullegem in zijn laatste twee wedstrijden 0 op 6 haalt, kunnen de rood-witten op een geslaagde campagne terugblikken.