In de eerste helft, vooral in de eerste halfuur, liet niets vermoeden dat Gullegem de bezoekers de baas zou kunnen. Mandel domineerde en kwam net voor het kwartier via ex-Gullegemnaar Debouver op voorsprong. De bezoekers duwden door.

Gelukkig kon Gullegem rekenen op een attente doelman Ampe die de schade kon beperken. Vanaf het derde kwartier kwam de thuisploeg meer in de match. Na een voorzet van Vancraeyveldt kopte Dekiere mooi binnen, maar de bezoekende doelman Laleman hield Gullegem van de gelijkmaker.

Meteen na de pauze, zette de net ingevallen Gheeraert mooi voor, Dekiere kopte even mooi binnen. De thuisploeg kreeg een boost, Mandel begon slordig te voetballen. Een kwartier voor tijd, na fout op Van de Wiele, deed Dekiere van op de strafschopstip de Gullegemse supporters kraaien van de pret met de overwinning. Terwijl Mandel met gebogen hoofd van het veld ging, bouwde Gullegem een feestje alsof de titel binnen was.

(FV)

DOELPUNTEN: 14' Debouver 0-1, 46' Dekiere 1-1, 75' Dekiere (pen.) 2-1.

GULLEGEM: Ampe, Monteyne, Vansuypeene, Hugelier, Coetsier (29' Decoster), Zmimer (46' Gheeraert), Vanleynseele (49' Van Poucke), Vancraeyveldt, Dekiere, Van De Wiele, Sampers.

MANDEL: Laleman, Joos (75' Bailly), Mulliez (86' Van Marcke), Dhondt, Debouver, Raes, Seignez (81' Vandamme), Pyck, Beyens, Tamsin, Clyncke.

In de eerste helft, vooral in de eerste halfuur, liet niets vermoeden dat Gullegem de bezoekers de baas zou kunnen. Mandel domineerde en kwam net voor het kwartier via ex-Gullegemnaar Debouver op voorsprong. De bezoekers duwden door. Gelukkig kon Gullegem rekenen op een attente doelman Ampe die de schade kon beperken. Vanaf het derde kwartier kwam de thuisploeg meer in de match. Na een voorzet van Vancraeyveldt kopte Dekiere mooi binnen, maar de bezoekende doelman Laleman hield Gullegem van de gelijkmaker. Meteen na de pauze, zette de net ingevallen Gheeraert mooi voor, Dekiere kopte even mooi binnen. De thuisploeg kreeg een boost, Mandel begon slordig te voetballen. Een kwartier voor tijd, na fout op Van de Wiele, deed Dekiere van op de strafschopstip de Gullegemse supporters kraaien van de pret met de overwinning. Terwijl Mandel met gebogen hoofd van het veld ging, bouwde Gullegem een feestje alsof de titel binnen was.(FV)