Gullegem blijft zonder zege

Indy Vancraeyveldt maakte de 2-2. © VDB

Gullegem maakte het Sparta Petegem bijzonder moeilijk maar moest uiteindelijk met lege handen afdruipen.

Via een strafschop, net voorbij het halfuur, openden de bezoekers de score. Lang kon Gullegem niet genieten. Vijf minuten later was alles weer te herdoen. Met een owngoal van de Buck moest Gullegem in de tweede helft al vroeg in de achtervolging. Met succes. Vancraeyveldt zorgde meteen voor betaald antwoord. Tien minuten later was het andermaal Petegem die de leiding nam. Gullegem deed in het laatste halfuur nog loffelijke pogingen om alsnog een punt te halen, maar het bleek vergeefse moeite. Voor de jongens van trainer Dirk Azou is het nog steeds wachten op de eerste overwinning.

(AV – foto Bart)

Sparta Petegem – FC Gullegem: 3-2

FC Gullegem: Vanderbeken, Van Landschoot, de Buck, Defevere, Dejonghe, Ngoma (70′ Vanhaecke), Pierre, Vancraeyveldt (78′ Flederick), Oumedjeber, Seignez, Sys (Nahimana).

Doelpunten: 28′ Defevere (strafschop) 0-1, 33′ Vanborm 1-1, 47′ Debuck (o.g.) 2-1, 48′ Vancraeyveldt 2-2, 57′ Joye3-2.