Het bestuur hield woord en geeft Kurt Berton volop zijn kans als hoofdtrainer bij KFC Mandel United. De club hoopt volgend seizoen de poort naar eerste amateurklasse open te beuken. Ook keepertrainer Kurt Vandoorne blijft aan boord, maar er was dus een nieuwe T2 nodig.

En die werd gevonden in de figuur van Glenn Labie. De ex-speler van KFC Izegem (dat later fuseerde met OMS Ingelmunster tot Mandel United) was al assistent van Pascal De Vreese bij FC Gullegem. Hij neemt nu dezelfde functie op onder Kurt Berton.

Kurt Berton is volgend seizoen T1 bij Mandel United A. © VDB

Na een periode bij de jeugd bij KV Kortrijk en een tijd als hoofdtrainer bij KSV Moorsele is het voor Berton de eerste keer dat hij op dit niveau de touwtjes in handen krijgt.

Mandel United B, dat gebruik maakt van het eenmalig recht om te promoveren naar derde provinciale, moest op zoek naar een nieuwe oefenmeester. Tim Debrouwer is daar niet langer trainer. Eddy Syx, die een verleden heeft als profvoetballer bij KSV Waregem, gaat daar nu de ploeg leiden. Afgelopen seizoen was hij een tijdlang oefenmeester van de beloften van Winkel Sport.

Het bestuur hield woord en geeft Kurt Berton volop zijn kans als hoofdtrainer bij KFC Mandel United. De club hoopt volgend seizoen de poort naar eerste amateurklasse open te beuken. Ook keepertrainer Kurt Vandoorne blijft aan boord, maar er was dus een nieuwe T2 nodig.En die werd gevonden in de figuur van Glenn Labie. De ex-speler van KFC Izegem (dat later fuseerde met OMS Ingelmunster tot Mandel United) was al assistent van Pascal De Vreese bij FC Gullegem. Hij neemt nu dezelfde functie op onder Kurt Berton.Na een periode bij de jeugd bij KV Kortrijk en een tijd als hoofdtrainer bij KSV Moorsele is het voor Berton de eerste keer dat hij op dit niveau de touwtjes in handen krijgt. Mandel United B, dat gebruik maakt van het eenmalig recht om te promoveren naar derde provinciale, moest op zoek naar een nieuwe oefenmeester. Tim Debrouwer is daar niet langer trainer. Eddy Syx, die een verleden heeft als profvoetballer bij KSV Waregem, gaat daar nu de ploeg leiden. Afgelopen seizoen was hij een tijdlang oefenmeester van de beloften van Winkel Sport.