Gilles Gryson (E. Kuurne): “Tevreden met mijn rol”

Gilles Gryson. © OV
Redactie KW

Eendracht Kuurne kon afgelopen weekend eindelijk nog eens de drie punten thuis houden. Het won met 3-2 van Rekkem Sport.

“Tegen Dottenijs, Bellegem en Heule lieten we al zien goede resultaten te kunnen neerzetten”, vertelt middenvelder Gilles Gryson. “We bevestigden tegen Wervik en konden dan ook met vertrouwen aan de wedstrijd tegen Rekkem beginnen.”

Gilles die pas sinds dit jaar voor Eendracht uitkomt, groeide de laatste weken uit tot een betrouwbare schakel. “Ik ben momenteel zeer tevreden met mijn rol binnen het team. Naar mijn gevoel grijp ik de kansen die ik krijg en leg ik een degelijk niveau op de mat.”

“Bij het begin van de derde periode hebben we onszelf – heel bewust – wat extra druk opgelegd. Het moest goed gaan na tegenvallende resultaten in de heenronde. Ledegem B wordt opnieuw een uitdaging, maar we zijn er klaar voor. Ook zij beseffen nu waarschijnlijk dat ze aan ons een taaie klant hebben.”

Voor coach Van Eeckhout lijkt er dan ook weinig reden om de kern fors aan te passen. “Er keren wel wat mensen terug na de examenperiode, maar de beslissing ligt volledig bij de trainer“, aldus Gilles. “Onze bank heeft de afgelopen weken bewezen meer dan hun steentje bij te kunnen dragen. Ik zie dan ook geen reden om volgend jaar andere oorden op te zoeken.” (OV)

Eendracht Kuurne 3-2 Rekkem Sport

E. Kuurne: Delaere, Terryn, Himpe, Duyck, N. Dierick, S. Dierick (62′ Vercruysse), Gryson, Grymonprez (62′ Ongenaert), Vandamme (62′ Debrouwere), Parmentier, Toprek.

Doelpunten: 13′ Toprek 1-0, 37′ Loosvelt 1-1, 46′ Agneray 1-2, 59′ Duyck 2-2, 72′ Debrouwere 3-2.

Zondag 11 februari om 15 uur: Ledegem B – E. Kuurne

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.