Net als Adriano heeft Vazquez een verleden bij het Spaanse FC Barcelona, maar de intussen 33-jarige aanvallende middenvelder kwam er nooit verder dan de B-ploeg en is vooral bekend van zijn Belgische periode bij Club Brugge, waar hij tussen de zomer van 2011 en januari 2016 aan de slag was. Met blauw-zwart won hij de Belgische beker, werd hij verkozen tot Profvoetballer van het Jaar en eindigde hij tweede in het referendum van de Gouden Schoen (achter Dennis Praet).

Voor de Oostkantonners is Vazquez al de elfde aanwinst voor het nieuwe seizoen. De club kan de versterking goed gebruiken, na de één op zes waarmee ze de competitie zijn gestart. Zondag kregen ze nog een 0-4-oplawaai te verduren van landskampioen Club Brugge, vrijdag staat een verplaatsing naar KV Kortrijk op het programma.

Net als Adriano heeft Vazquez een verleden bij het Spaanse FC Barcelona, maar de intussen 33-jarige aanvallende middenvelder kwam er nooit verder dan de B-ploeg en is vooral bekend van zijn Belgische periode bij Club Brugge, waar hij tussen de zomer van 2011 en januari 2016 aan de slag was. Met blauw-zwart won hij de Belgische beker, werd hij verkozen tot Profvoetballer van het Jaar en eindigde hij tweede in het referendum van de Gouden Schoen (achter Dennis Praet).Voor de Oostkantonners is Vazquez al de elfde aanwinst voor het nieuwe seizoen. De club kan de versterking goed gebruiken, na de één op zes waarmee ze de competitie zijn gestart. Zondag kregen ze nog een 0-4-oplawaai te verduren van landskampioen Club Brugge, vrijdag staat een verplaatsing naar KV Kortrijk op het programma.