Geslaagd tornooi bij NS Heule

U7 NS Heule met Mattis Laverge, Tuur Vercruysse, Felix Inderadjaja. Kas Vandemaele in het midden. Onder zitten Emiel Maschelein, Arno Bogaert, Nina Inderadjaja en Glynn Southcott. © GF
Redactie KW

Afgelopen dinsdag en woensdag organiseerde NS Heule een indoortornooi voor U7, U8, U9 en U10. Het werd een geslaagde tweedaagse en heel wat streekploegen gingen met ereplaatsen lopen.

Bij de jongsten, de U7, was het organiserende NS Heule aan het feest. Het baande zich een weg tot in de finale door onder meer RC Harelbeke, Helkijn, KSV Roeselare en Kluisbergen te kloppen. In de finale was de thuisploeg met 2-0-cijfers te sterk voor Club Roeselare, waardoor de allerjongsten van NS Heule met de grootste trofee aan de haal gingen.

Ook de U8 kwam op dinsdag in actie en daar kroonde KSV Roeselare zich tot overwinnaar. In de finale nam wit-zwart met het kleinste verschil (0-1) de maat van KFC Eendracht Kuurne. Thuisploeg Heule speelde de kleine finale, maar moest daarin het onderspit delven tegen het sterke Kluisbergen. Het werd 1-2.

De U8 van FC Eendracht Kuurne werd knap tweede. We zien boven v.l.n.r.: trainer Bruno Himpe, Axl Tytgat, Simon Vervecken, Brent Bouckaert en trainer Bjorn Vlaeminck. Onder v.l.n.r.: Iben Lesage, Thibault Devos en Lane Braeckeveld.
De U8 van FC Eendracht Kuurne werd knap tweede. We zien boven v.l.n.r.: trainer Bruno Himpe, Axl Tytgat, Simon Vervecken, Brent Bouckaert en trainer Bjorn Vlaeminck. Onder v.l.n.r.: Iben Lesage, Thibault Devos en Lane Braeckeveld.© KDS

Bij de U9 was het opnieuw KSV Roeselare dat met de hoofdprijs ging lopen. In de finale klopte het RC Harelbeke met duidelijke 3-0-cijfers. In de kleine finale toonde RC Bissegem zich net iets sterker dan KSV Kortrijk door met 2-1 te winnen. Thuisploeg Heule speelde enkele puike wedstrijden en won onder meer van Mandel United, maar een finaleplaats zat er net niet in.

Finalist KRC Harelbeke. Op de foto herkennen we rechtstaand v.l.n.r. trainer Thijs Goudsmedt, Jami Belhassen, Thibault Deneckere, Alex-Dario Sossah en Christine Buyse. Geknield zien we v.l.n.r. Vince Vandorpe en Eliano Verdonckt.
Finalist KRC Harelbeke. Op de foto herkennen we rechtstaand v.l.n.r. trainer Thijs Goudsmedt, Jami Belhassen, Thibault Deneckere, Alex-Dario Sossah en Christine Buyse. Geknield zien we v.l.n.r. Vince Vandorpe en Eliano Verdonckt.© KDS

Ook bij de U10, de enige categorie die op woensdag in actie kwam, kon thuisploeg Heule geen ereplaats veroveren. Daar streden Harelbeke en Hulste Sport voor de grootste beker. Uiteindelijk haalde Hulste het met 0-1. In de strijd voor plaats drie klopte Mandel United met 3-1-cijfers Kuurne. De overige ereplaatsen waren voor VV Emelgem-Kachtem, Eendracht Wervik, VC Ardooie en OG Stasegem. (red)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.