Gerdy Saelens wordt nieuwe trainer van Gold Star Voormezele

© VDB
Redactie KW

Vanaf volgend seizoen zal Gerdy Saelens de sportieve touwtjes in handen nemen bij vierdeprovincialer Voormezele. Hij vervangt Frederik Wydoodt, die vanaf dan trainer zal zijn van het tweede elftal bij Sassport Boezinge.

“Eens bekend raakte dat ‘Epo’ aan het einde van deze campagne zou afhaken, stroomden werkelijk de kandidaturen binnen“,opent voorzitter Jesse Defloucq. “We zijn niet over één nachtijs geweest en hebben werkelijk alle sollicitatiebrieven bekeken. Die kwamen echt vanuit alle hoeken van de provincie. Uiteindelijk had onze sportieve cel het beste gevoel bij de brief van Gerdy Saelens. Eind vorige week zaten we samen met hem aan de tafel en nagenoeg direct zijn we tot een overeenkomst gekomen. Ondertussen zijn we nu begonnen met de gesprekken met de huidige kern en die verlopen ook positief. Er moet natuurlijk nog versterking bijkomen en daarvoor zal ook Gerdy inspraak krijgen. In het Provinciaal voetbalwereldje is hij immers een graag gezien persoon.”

Naar verluidt is er al versterking aangetrokken, maar over de namen houdt de Voormezeelse voorzitter de lippen nog eventjes stijf op elkaar.

(SBR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier