Geen galawedstrijd en Clubhappening bij Club Roeselare

Voorlopig geen galawedstrijd en Clubhappening in het Rodenbachstadion. © foto SBR
Redactie KW

Het hoofd- en jeugdbestuur van Club Roeselare heeft in het kader van de striktere COVID-maatregelen beslist om hun zomerprogrammatie deels af te gelasten. Zo gaat de galawedstrijd van spelers van voor en na de fusie niet door op 7 augustus, ook de Clubhappening met meer dan 40 ploegen op 15 augustus werd geannuleerd.

“De laatste weken waren we druk bezig met de organisatie van het startevent van ons jubileumjaar 2000-2020. Dankzij de medewerking van vele oud-spelers en vrienden van onze Club, zou het op 7 augustus een gigantisch feest worden”, opent Bart Vergote namens het event-team van Club Roeselare.

“Zoals iedere organisatie zijn we echter ook gehouden aan de beperkingen opgelegd door de veiligheidsraad en de veiligheidscoördinator van Stad Roeselare. De laatste weken zien we dat de opflakkering van het coronavirus een verhoogde waakzaamheid vraagt. De veiligheid van onze spelers en supporters komt steeds op de eerste plaats en daarom is het met spijt dat we het event op 7 augustus met galamatch moeten uitstellen, alsook de Clubhappening”, aldus Bart.

“De recentste ontwikkelingen en de bijhorende maatregelen leggen enerzijds veel bijkomende verplichtingen op en zouden anderzijds een optimale beleving in de weg staan. We zijn echter van plan om zodra het terug mogelijk is voor ieders veiligheid zeker de galawedstrijd terug te programmeren, hopelijk al in het najaar.”

(SBR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier