Frederik Declercq (33) blijft dan toch bij fusieclub KFC Mandel United. Hij wordt zo de 17de speler in de kern van Lieven Gevaert, de huidige trainer van OMS Ingelmunster die dus straks de fusieclub gaat leiden.

Frederik Declercq is een geboren Kachtemnaar, hij speelde eerder al voor KSV Ingelmunster, maakte de fusie met RC Harelbeke mee tot SW Harelbeke en ging vervolgens bij WS Lauwe, KV Kortrijk en KSV Roeselare aan de slag. Vorig jaar kwam hij over van KSV Oudenaarde, waar hij met een tussenperiode bij SK Deinze gedurende tweede periodes voetbalde.

Frederik Declercq haalde dit jaar het nieuws met een wereldgoal die hij vanop eigen helft scoorde tegen Ninove.

Frederik Declercq (33) blijft dan toch bij fusieclub KFC Mandel United. Hij wordt zo de 17de speler in de kern van Lieven Gevaert, de huidige trainer van OMS Ingelmunster die dus straks de fusieclub gaat leiden.Frederik Declercq is een geboren Kachtemnaar, hij speelde eerder al voor KSV Ingelmunster, maakte de fusie met RC Harelbeke mee tot SW Harelbeke en ging vervolgens bij WS Lauwe, KV Kortrijk en KSV Roeselare aan de slag. Vorig jaar kwam hij over van KSV Oudenaarde, waar hij met een tussenperiode bij SK Deinze gedurende tweede periodes voetbalde.Frederik Declercq haalde dit jaar het nieuws met een wereldgoal die hij vanop eigen helft scoorde tegen Ninove.