Frédéric Lazou wordt volgend seizoen trainer van SK Elverdinge (4D)

Frédéric Lazou. © JS
Redactie KW

Aan het einde van het seizoen stopt de samenwerking tussen SK Elverdinge en coach Marc Dawyndt. Op de bestuursvergadering van maandagavond werd er ook al een nieuwe trainer aangesteld. Frédéric Lazou wordt de nieuwe T1 vanaf volgend seizoen.

Lazou was in het verleden onder andere trainer van Sparta Kruiseke en VK Dadizele B. Voorzitter Davy Bequoye heeft dan ook de nodige ambitie in de toekomst. “Op het gebied van ambities zaten Marc en de club niet meer op dezelfde golflengte, dat was de voornaamste drijfveer“, vertelt Davy. “Er waren een aantal kandidaten om Marc Dawyndt op te volgen en er zijn ook een aantal gesprekken geweest met mogelijke opvolgers. De mensen van de sportieve cel hadden bij Frédéric Lazou het beste gevoel en daarom is de keuze op hem gevallen. Voor het seizoen was de ambitie kampioen spelen, maar dat zal normaal gezien niet meer lukken. Nu moet het voornaamste doel de eindronde halen zijn. Er komen nog een ploeg of acht in aanmerking om de eindronde te halen en wij moeten daarbij zijn. In de toekomst willen we dan ook met onze nieuwe coach goeie resultaten halen en onze ambities kracht bijzetten.”

Komend weekend staat de belangrijke verplaatsing naar KSV Moorsele B op het programma, bij winst loopt SK Elverdinge zeven punten uit op Moorsele. In de heenmatch wist Elverdinge aan het langste eind te trekken, door met 3-1 te winnen. Een overwinning zou ook enorm veel plezier doen na de 1 op 9 van de afgelopen weken. Elverdinge verloor op bezoek bij GS Voormezele en vorig weekend kon er ook tegen VKW Vleteren niet gewonnen worden. “Het is tijd om weer aan te knopen met de overwinning en zo onze eindrondeambities kracht bij te zetten“, besluit de voorzitter. (IVB)

Zondag 12 januari om 15 uur: KSV Moorsele B – SK Elverdinge.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.