Frankie Vandenbilcke nieuwe hoofdcoach SK Westrozebeke

Frankie enkele maanden geleden, toen nog aan de slag bij Sassport Boezinge. © (foto VDB)
Redactie KW

Frankie Vandenbilcke is de nieuwe hoofdcoach van neo-tweedeprovincialer SK Westrozebeke. Hij volgt Lieven Verkindere op. Tot voor kort was Frankie nog actief als assistent-coach bij Sassport Boezinge.

“Enkele maanden geleden vond er bij Sassport Boezinge een ware volksverhuizing in de trainersstaf plaats. Ik bleef als enige op post en werd ook door hoofdcoach Angelo Paravizzini en zijn assistenten goed aanvaard. Toch kon ik niet echt mijn eigen ding meer doen en heb weinig getwijfeld toen het aanbod er kwam om hoofdcoach te worden bij Westrozebeke. Met plezier zie ik nu dat de vereniging vroegtijdig promoveert”, vertelt Frankie.

“Ook een reeks hoger gaan we bewijzen over een goeie ploeg te beschikken met voorlopig als enig doel een rustig seizoen te kunnen draaien. Op termijn is het zeker onze betrachting om nog hoger te mikken, dus ja zelfs de hoogste provinciale maar zover zijn we natuurlijk nog niet.”

Nieuwkomers

Frankie is niet aan zijn debuut toe als trainer. “Voor ik naar Boezinge ging als T2 was ik ook al aan de slag als hoofdcoach bij de derde- en vierdeprovincialers Zillebeke, Kruiseke, Hollebeke en Dikkebus. Altijd hield ik er een goed gevoel aan over, nu waag ik wel voor het eerst mijn kans bij een tweedeprovincialer.” Stijn Ooghe wordt zijn nieuwe assistent.

Ondertussen zijn er al een aantal nieuwkomers bekend. Het gaat om Jasper Meeuws (Torhout KM), Jonas Buyse (Oostnieuwkerke), Victor Landuyt (Boezinge), Kjell Van Oplynus (Boezinge) en Quinten Fiey (Poperinge).

(SBR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier