Frank Bruyneel volgt Johnny Nierynck op bij KSV Bredene

Frank Bruyneel tekent zijn contract voor volgend seizoen in het bijzijn van voorzitter Greg Salhi, manager Glenn Plovie en bestuurslid-sponsor Ciriano Cordier. © (Foto FRO)
Redactie KW

Trainer Johnny Nierynck van KSV Bredene kondigde vorige week aan dat hij volgend seizoen trainer wordt bij SK Oostnieuwkerke. De kustploeg moest dus op zoek naar een nieuwe trainer. Een twintigtal aanvragen liepen binnen bij sportief manager Glenn Plovie.

Uit de laatste selectie, met namen als Alain Pincket (ex-De Haan), Kurt Bataille (ex-trainer Zwevezele, nu trainer van KVO-beloften), Glenn Decaestecker (ex-SK Spermalie) en Frank Bruyneel (ex-KM Torhout, ex-VV Koekelare) is uiteindelijk de keuze gevallen op de 58-jarige Bredenaar Frank Bruyneel. Frank is zelf ex-jeugdspeler en speler van SV Bredene, veertig jaar geleden onder Berre Deurwaerder. Hij neemt over bij de start van het nieuwe seizoen en heeft dus nog vier maanden om te kijken, te luisteren en de club nog beter te leren kennen.

De club start deze week de besprekingen met de spelers. Bedoeling is de spelersgroep (met sterkhouders spits Dieter Wittesaele, keeper Sofian Ghys, spelmakers Jurgen De Beer en Gianni Raes) samen te houden en hier en daar te versterken. Vast staat dat de nieuwe Frituur Alaska weer hoofdsponsor wordt.

(FRO)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier