Door de zware regenval werkten bestuur en vrijwilligers zondagvoormiddag twee uur om het terrein speelklaar te krijgen. In het eerste kwartier kregen de bezoekers in dezelfde minuut twee halve kansen via Decat. Eerst besloot hij over, nadien werd een bal nog weggewerkt in hoekschop. Na een vrijschop rechts van Quartier stond de jonge Todts op links heel alleen en trapte in de verste hoek prachtig binnen.

Op het halfuur duwde doelman Maes (P) een lage vrijschop van Callewaert nog in corner. Na 35' legde Decat aan, via Lernout verdween de bal in hoekschop. Vijf minuten voor de rust ging op hoekschop een omhaal van Soenen over.

Doelman Laflere (65') ging goed in de voeten van Decat toen hij op snelheid het duel won tegen aanvoerder Knockaert. Halfweg de tweede helft redde Maes heel knap een kopbal van Van Walleghem. Op de counter maakte de pas ingevallen Vanparys het af. Op een moment dat Sparta Kruiseke alles naar voor gooide, kwam er ruimte, kapte Vanparys op rechts knap Van Walleghem uit, kwam goed naar binnen en trapte raak.

(EDB)

Doelpunten: 20' Todts (0-1), 81' Vanparys (0-2).

Door de zware regenval werkten bestuur en vrijwilligers zondagvoormiddag twee uur om het terrein speelklaar te krijgen. In het eerste kwartier kregen de bezoekers in dezelfde minuut twee halve kansen via Decat. Eerst besloot hij over, nadien werd een bal nog weggewerkt in hoekschop. Na een vrijschop rechts van Quartier stond de jonge Todts op links heel alleen en trapte in de verste hoek prachtig binnen. Op het halfuur duwde doelman Maes (P) een lage vrijschop van Callewaert nog in corner. Na 35' legde Decat aan, via Lernout verdween de bal in hoekschop. Vijf minuten voor de rust ging op hoekschop een omhaal van Soenen over.Doelman Laflere (65') ging goed in de voeten van Decat toen hij op snelheid het duel won tegen aanvoerder Knockaert. Halfweg de tweede helft redde Maes heel knap een kopbal van Van Walleghem. Op de counter maakte de pas ingevallen Vanparys het af. Op een moment dat Sparta Kruiseke alles naar voor gooide, kwam er ruimte, kapte Vanparys op rechts knap Van Walleghem uit, kwam goed naar binnen en trapte raak.(EDB)