FC Knokke in het hoekje waar de klappen vallen

Peter Van Der Heyden draait weg van Michiel Lepage. © VDB

Tegen laagvlieger FC Pepingen leed FC Knokke zijn tweede nederlaag op rij: 1-2 voor de Brabantse bezoekers.

Gedurende de eerste helft zetten de kustjongens het spelbeeld volledig naar hun hand. Ze bereikten de rust met een veel te kleine voorsprong, via een treffer van Jorgo Waeghe na 23 minuten.

Na de herneming kantelde het spelbeeld. Pepingen pakte het heft in handen en egaliseerde via Damien Miceli in minuut 54. Vervolgens trof Maarten Cobbaert enig mooi raak op vrijschop maar referee Christophe Windels had twijfelachtig buitenspel opgemerkt. Als klap op de vuurpijl lukten de bezoekers het winnende doelpunt langs Koen Verhaeghe tien minuten voor inrukken. Knokke zit in het hoekje van de slagen. Vermits leider Dikkelvenne het laat afweten hadden de jongens van Yves Van Borm aan de leiding kunnen prijken met zes op zes in plaats van nul op zes. Nu blijft de boodschap : achtervolgen en dringend herpakken.