FC Gullegem zwaar onderuit bij Temse

coach Allan Deschodt © VDB

Na de nederlaag van vorige speeldag tegen Dikkelvenne, trok Gullegem nu ook op het bescheiden Temse aan het kortste eind. Het werd 3-0.

Met twee kansen voor Seignez en Dekiere begonnen de bezoekers nochtans hoopgevend aan de match. Maar na slecht uitverdedigen kon de thuisploeg in het zicht van de rust profiteren om de score te openen. Na de pauze ging Gullegem op zoek naar de gelijkmaker. Coopman dreigde met een vrijschop die door de thuisdoelman uit doel werd gezweefd. Het ontbrak Gullegem vooral aan scherpte en frisheid.

Halfweg de tweede helft slikten de bezoekers een te vermijden tweede treffer. Met enkele wissels poogde trainer Allan Deschodt alsnog het tij te doen keren. Maar zijn ploeg slaagde er niet meer in om kansen af te dwingen. Het was integendeel Gullegem die in de slotminuut alsnog een derde treffer slikte.