FC Gullegem zet Sint-Niklaas vlot opzij

Robbe Dekiere scoorde tweemaal voor Gullegem. © (Foto VDB)

FC Gullegem moest het zonder de geschorsten Vansuypeene, Sampers, Doornaert en Jodts doen.

Geen beletsel voor de jongens van trainer Allan Deschodt om zonder problemen de maat te nemen van Sint-Niklaas. Met de jonge Tuyttens aan de aftrap en Dewaele en Dewerchin op de bank, dwong de thuisploeg in de eerste helft een steriel overwicht af. Pas na de rust kon Gullegem zijn overwicht in doelpunten omzetten. Na vijf minuten in de tweede helft, en na een mooie voorzet van Coopman, opende Dekiere de score. Sint-Niklaas had niet meteen een reactie in huis. Halfweg de tweede helft, deze keer na een actie van Zmimer, verdubbelde Dekiere de score. De bezoekers pruttelden nog even tegen, maar het was Gullegem dat via Dekiere dichter bij de 3-0 kwam dan Sint-Niklaas bij de 3-1.