FC Gullegem wint op Diegem

Lionel vanleynseele. © (Foto VDB)
Redactie KW

Na de nederlaag vorige week tegen buur Menen heeft FC Gullegem zich mooi herpakt op het veld van Diegem Sport. Een duur bevochten zege met dankzij twee doelpunten van kersverse aanwinst Seïd Khiter.

Maar ook doelman Mathieu Vanderschaeghe had een groot aandeel in de belangrijke overwinning. Al vroeg in de match moest de Gullegemse goalie de handen uit de mouwen steken. Net voor het halfuur treft Laurens Simoens de paal. Vroeg in de tweede helft, met een mooi afstandschot, liet Khiter de bezoekende fans juichen. Niet voor lang. Zes minuten later scoort Diegem op strafschop de gelijkmaker. Daarna kennen de bezoekers enkele moeilijke momenten, maar doelman Vanderschaeghe toont zich een betrouwbaar sluitstuk. Beide ploegen lijken genoegen te nemen met het gelijkspel. Tot Khiter zijn debuut met een tweede treffer bekroond.

Gullegem: Vanderschaeghe, Monteyne, Vansuypeene, Hugelier, Sampers (46′ Lefebvre), Dekiere ( (46′ Bayunga), Vanleynseele , Van De Wiele (65′ Delneste), , Vancraeyveldt, Simoens, Khiter.

Doelpunten: 51′ Khiter 0-1, 57′ Jacobs (strafschop) 1-1, 87′ Khiter 1-2.

(AVW – Foto VDB)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.