FC Gullegem verlengt met drie youngsters: Djerdi, Decoster en Sampers

FC Gullegem maakt werk van de kern voor volgend seizoen. Doelman Olivier Djerdi tekende bij, net als Jens Decoster en Lennaert Sampers. FC Gullegem speelt op zondag 4 februari, in het competitievrije weekend, een oefenmatch tegen SCT Menen.

Jens Decoster kwam tot een nieuwe overeenkomst met FC Gullegem. © VDB

Bij FC Gullegem is het duo Pascal De Vreese-Glenn Labie volgend seizoen ook actief in de trainersstaf als T1 en T2, ondertussen wordt al duchtig gewerkt aan de kern. Met verdediger Lionel Van Leynseele (24), die vroeger bij Zwevegem Sport speelde en nu bij Dottenijs actief was, werd een overeenkomst bereikt.

Jens Decoster (22) gaf ook zijn woord aan de club. Hij werd vorig seizoen samen met Robbe Dekiere weggehaald bij SC Wielsbeke.

Olivier Djerdi is al het hele seizoen tweede doelman, maar de club is tevreden over hem.
Olivier Djerdi is al het hele seizoen tweede doelman, maar de club is tevreden over hem.© VDB VDB

Ook Oliver Djerdi (19), dit jaar tweede doelman achter Brandon Vanderbeken, tekende bij. De goalie kwam over van KFC Izegem, daarvoor speelde hij bij Harelbeke.

Lennart Sampers hier afgelopen weekend in duel met Gregory Mahau van SK Londerzeel. Die laatste - een Kortrijkzaan overigens - zou de gelijkmaker scoren waardoor FC Gullegem op een gelijkspel bleef steken.
Lennart Sampers hier afgelopen weekend in duel met Gregory Mahau van SK Londerzeel. Die laatste – een Kortrijkzaan overigens – zou de gelijkmaker scoren waardoor FC Gullegem op een gelijkspel bleef steken.© VDB

De derde wissel op de toekomst is verdediger Lennart Sampers (19). Hij doet er straks een derde seizoen bij FC Gullegem bij, daarvoor kwam uit voor KSV Roeselare.

Dus één nieuwkomer en drie jonge gasten die hun contract verlengden. Nu ook nog de sterkhouders aan zich zien te binden.

(Fonzie/WVS)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.