FC Gullegem pakt punt in slotminuut

EframVansuypeene bezorgde Gullegem een punt. © (Foto VDB)

FC Gullegem speelde 2-2 gelijk op het veld van nummer vijf Petegem.

De jongens van trainer Allan Deschodt begonnen niet onaardig aan de wedstrijd, openden op het halfuur, via Seignez, de score. De thuisploeg reageerde, maar de bezoekende defensie gaf niks weg. Tot op slag van rust, Jodts een thuisspeler foutief van de bal hield, zijn tweede geel pakte. Petegem mocht een strafschop nemen, maar gelukkig voor de bezoekers werd doelman Ampe gered door de paal. Numeriek in de minderheid moest Gullegem in de tweede helft uiteraard achteruit kruipen. Op de counter kwam Coopman eerst nog dicht bij de 0-2. Naarmate de minuten verstreken, nam ook de druk van Petegem toe. Een kwartier voor tijd kwam de thuisploeg op gelijke hoogte. Enkele minuten later stond het 2-1. Uiteindelijk, met dank aan Vansuypeene, geraakte Gullegem alsnog aan de gelijkmaker.