FC Gullegem kan nog eens winnen

Jenci Dejonghe scoorde voor FC Gullegem. © (Foto VDB)

Na de magere 1 op 9 heeft Gullegem op RC Gent nog eens de zoete smaak van een overwinning mogen proeven. Het werd 1-3.

Vooral in de eerste helft lieten de jongens van trainer Pascal De Vreese zich opnieuw van hun beste zijde zien. Na 25 minuten opende Dejonghe de score. Vier minuten later stond het via Debouver, van op de strafschopstip, 0-2. De bezoekers versierden nog enkele kansen, vertikten het om de thuisploeg het genadeschot toe te dienen. Na een kwartier in de tweede helft scoorde Gent de aansluitingstreffer. De Oost-Vlamingen wilden meer, drukten Gullegem op eigen helft terug. Gullegem pompte, maar verzoop niet. In blessuretijd scoorde de ingevallen Delrue de bevrijdende derde treffer.

GULLEGEM: Vanderbeken, Hempte, Rubulotta, Vandoorne, Dejonghe, Debouver (92′ Dekiere), Ntambue (79′ Delrue), Decoster, Vancraeyveldt, Amini, Stael (90′ Soenens).

DOELPUNTEN: 25′ Dejonghe 0-1, 29′ Debouver (strafschop) 0-2, 58′ Munoz 1-2, 92′ Delrue 1-3.