https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Essevee verwent fans met nieuwjaarsspecial

© YouTube Essevee
© YouTube Essevee
Redactie KW

Om het nieuwe jaar in te zetten, pakte Zulte Waregem op 1 januari uit met een leuk initiatief: een nieuwjaarsspecial. De club bokste een half uur durende special in elkaar waarin voorzitter Carl Ballière, trainer Francky Dury en diens assistenten Timmy Simons en Davy De fauw aan het woord komen.

In een feestelijk decor blikt het viertal terug op het turbulente jaar 2020 én kijken de heren hoopvol uit naar wat 2021 kan brengen. “ Met deze special wil de club de fans, die dit jaar amper naar het stadion konden komen, iets teruggeven na een moeilijk jaar. Ook sportief zal het jaar niet als hoogtepunt de annalen ingaan”, klinkt het bij Essevee. Zulte Waregem won zijn laatste twee wedstrijden van 2020, waardoor het met een iets geruster hart de competitie kan hervatten. Dat doet het op zaterdag 9 januari met een thuiswedstrijd tegen Moeskroen. De nieuwjaarsspecial is te bekijken via deze link .

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten