Eindrondeticket kan nog voor eersteprovincialer SVD Kortemark

Wout Timmerman © Foto Kurt
Redactie KW

SVD Kortemark maakt zich op voor een verplaatsing naar KSK Oostnieuwkerke. Wout Timmerman acht zijn team niet kansloos tegen de tweede in de stand. Bij winst kan de ploeg, mits puntenverlies van KSC Blankenberge, nog het laatste eindrondeticket bemachtigen.

“De eindronde leeft een beetje binnen de groep, maar het is niet dat we ons heel druk zullen maken als we het niet halen”, stelt Wout Timmerman. “Als we punten pakken, is het zo. Pakken we er geen, dan leggen we ons daar bij neer. We zijn redelijk tevreden over ons seizoen, hoewel het de laatste weken niet meer de gewenste resultaten waren.”

Een overwinning of gelijkspel op Oostnieuwkerke zou een mooie afsluiter zijn van de reguliere competitie. “Tegen de betere ploegen lukt het altijd iets vlotter. De reden daarvan ken ik niet. We gaan er met een goed gevoel naar toe, want we speelden vorig weekend een goede partij tegen RC Lauwe (1-1-gelijkspel, red.). We zijn voor elke wedstrijd gemotiveerd, want er schuilt echt wel een winnaarsmentaliteit in de groep. Op training zie je dat genoeg. Zelfs voor de kleinste matchen is er veel strijd. We zijn meer de ploeg die beter is in de omschakeling dan in zelf het spel maken. We hebben vooraan heel wat snelheid en ik denk dat dat één van onze grootste troeven is. Het seizoen is zeker nog niet ten einde. We willen zeker nog iets rapen in Oostnieuwkerke. We trekken er met onze sterkste ploeg naar toe en zien wel wat het geeft.”

(BV)