Eindelijk nog eens een zege voor SCT Menen

SCT Menen kan toch nog winnen. De eerste keer in het nieuwe jaar. De jongens van trainer Pascal Verriest hebben zich na de 1-5 pil van tegen Dikkelvenne en en de magere 2 op 15, op Stekene goed herpakt, wonnen met 0-2.

Twee doelpunten getekend: David Cardon. De Menense scherpschutter moest het door de blessure van Gianni Sennesael alleen rooien in de spits. Het kon de Henegouwer niet deren. Na amper zeven minuten opende Cardon met een magistraal doelpunt de score. Met een schitterende lob van op zijn eigen helft verraste hij de thuisdoelman, liet de Menense mee gereisde supporters kraaien van de pret. Een kwartier voor tijd scoorde Cardon zijn tweede van de namiddag bezorgde Menen sinds lang opnieuw een overwinning.

(FV – Foto MPM)

Speelden:Depaepe, Rogie, Derieuw, Mahieu, Vanaudenaerde, Gallo, Harinck, Buysse (85′ Verschuere), Meulenyzer (87′ Musenge), Vanhaecke (66′ Demets), Cardon.

Doelpunten:10′ en 74′ Cardon 0-1 en 0-2.