Einde Crokycup voor KRC Harelbeke

Redactie KW

Na tien minuten bediende Bogaerts Dewael, maar diens schot miste precisie. Het antwoord van Vandekerckhove spatte terug van de paal.

Een afstandsschot van Vandenbroucke, dat naast zoefde, niet te nagesproken, viel er niet veel te noteren in de eerste helft. Harelbeke had wat veldoverwicht, maar het spel bleef zeer steriel en er was weinig doelgevaar. Een slordige eerste helft, met een logische brilscore.

De jonge Wijgmaalse ploeg hield het ook in het begin van de tweede helft goed gesloten. Een unieke kans werd door Vancraeyveldt in de handen van de bezoekende doelman De Corte getrapt. Er bleven toen nog 60 minuten te spelen.

Harelbeke probeerde het tempo wat op te drijven, maar moest waakzaam blijven voor de prikken van de Vlaams Brabantse ploeg uit de tweede afdeling B. Een mooie actie tussen Soli en Nfor strandde op de bezoekende doelman. Tieren moest nog aan de bak op een kopbal van Banamar.

Het hakje van Nfor ging ei zo na over de doelman, maar het bleef 0-0. In de allerlaatste seconde kon Allaerts op voorzet mooi binnenkoppen. Tieren had geen verhaal. Einde Crokycupverhaal voor Harelbeke.

(MVA)

KRC Harelbeke – Ol. Wijgmaal 0-1

Doelpunt : Allaerts.

Speelden voor Harelbeke: Thieren, Sy (45′ Toye) , Van Damme, De Smet, Vandekerckhove (64′ Noppe), Notebaert, Nfor, Vancraeyveldt, Derieuw, Vandenbroucke, Soli. Wisselspelers: Braekeveldt, Verlinde.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.