Eerste training van Essevee lokt heel wat nieuwsgierigen

Eerste training SV Zulte Waregem.© VDB
Eerste training SV Zulte Waregem.© VDB
Redactie KW

Onder een stralende zon werkte Essevee zijn eerste training van het seizoen af in Waregem. De tientallen supporters langs het veld hoopten een glimp op te vangen van enkele nieuwkomers. Bij de vele lachende gezichten onder de spelers zagen we ook die van Joost van Aken en David Hubert, beide nieuw bij SV Zulte Waregem. Verder bestond de spelersgroep uit een mix van bekende namen en jeugdspelers.

Essevee-icoon Sammy Bossut kwam als eerste de kleedkamer uit. Sinds de botsing tijdens een oefenmatch van vorig jaar traint hij nog steeds met een keepershelm. De keepers zonderden zich met keepertrainer Gianny De Vos af naar de andere kant van het veld. De andere spelers begonnen aan een rustige training.

Het begin van de training stond onder leiding van Gino Caen, net overgekomen van KAA Gent. Hij vervangt Bram De Winne bij de sportieve staf van SV Zulte Waregem. Daarna volgden er een paar baloefeningen met een lichte matchvorm waarbij keepers Martijn Beernaert en Sef Van Damme mochten meespelen. Bossut en Bostyn bleven apart.

Na een uurtje kwamen Abdoulaye Sissako en Jean-Luc Dompé ook de kleedkamers uit. Samen met Jarno De Vleeschauwer, performance coach, trainden ze op een apart stuk van het veld. Beide spelers komen terug uit een blessure.

Laurens De Bock, Omar Govea en Bassem Srarfi waren ook aanwezig. Er wordt gesproken dat zij de club nog zouden verlaten.

(EC)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.