In het derde kwartier wist Tom De Sutter op zijn typische manier te egaliseren na vlekkeloze center van Jarric Buysse. De tweede helft werd volledig gedomineerd door de kustformatie. Kansen afdwingen bleek andere koek, alles stokte aan de grote rechthoek. Zelfs toen met Daniel Rodrigo De Oliveira naast Tom De Sutter een tweede spits werd ingebracht bleven de mogelijkheden uit.

Een wedstrijd die door de lijstaanvoerder altijd gewonnen moest worden stevende af op een puntendeling. In de absolute slotfase kreeg Knokke helemaal het deksel op de neus toen Ernest Webnje Nfor, helemaal alleen gelaten, het winnende doelpunt lukte. Knokke bleef achter met een serieuze kater. De sportief verantwoordelijken riepen de afwezigheid van kapitein Simon Savaete (verstuikte enkel op training) niet in als verontschuldiging. De kern is immers ruim genoeg.

(JPV)

KSV Temse - R Knokke FC 2-1

R Knokke FC: Dhoest, Vanraefelghem, Declerck (64' Rodrigo De Oliveira), Pierre, De Sutter, Vanfleteren, Vandewalle (89' Descheemaecker), Joos, Buysse, De Wilde, Laref (46' Prez).

Doelpunten: 12' Luyckx 1-0, 37' De Sutter 1-1, 87' Webnje Nfor 2-1.

In het derde kwartier wist Tom De Sutter op zijn typische manier te egaliseren na vlekkeloze center van Jarric Buysse. De tweede helft werd volledig gedomineerd door de kustformatie. Kansen afdwingen bleek andere koek, alles stokte aan de grote rechthoek. Zelfs toen met Daniel Rodrigo De Oliveira naast Tom De Sutter een tweede spits werd ingebracht bleven de mogelijkheden uit. Een wedstrijd die door de lijstaanvoerder altijd gewonnen moest worden stevende af op een puntendeling. In de absolute slotfase kreeg Knokke helemaal het deksel op de neus toen Ernest Webnje Nfor, helemaal alleen gelaten, het winnende doelpunt lukte. Knokke bleef achter met een serieuze kater. De sportief verantwoordelijken riepen de afwezigheid van kapitein Simon Savaete (verstuikte enkel op training) niet in als verontschuldiging. De kern is immers ruim genoeg.(JPV)