Eerste ploeg van Eendracht Kuurne speelt volgend siezoen zijn laatste wedstrijden op natuurgras

Redactie KW

Direct na het einde van volgend voetbalseizoen wordt het voetbalterrein waarop de eerste ploeg van Eendracht Kuurne zijn wedstrijden speelt onder handen genomen. Onder meer het natuurgras dat er nu ligt, moet wijken voor kunstgras.

De huidige tribune krijgt een volledige make-over en het terrein waarop de eerste ploeg speelt in vierde provinciale zal ook uitgerust worden met ledverlichting. “De geplande werken zullen uitgevoerd worden tijdens de zomerstop”, vertelt schepen van sport Jan Deprez. “Het nieuwe kunstgrasveld moet de club alvast in staat stellen om ook tijdens de herfst- en wintermaanden het terrein maximaal te kunnen gebruiken, wat nu met het natuurgras geregeld niet het geval was. Het prijskaartje is hoog, maar als je de kostprijs afweegt tegenover de meerwaarde dat zo’n veld biedt, dan is de beslissing snel genomen.”

Eendracht Kuurne is alvast heel tevreden met de beslissing die het college van Burgemeester en Schepenen nam afgelopen dinsdag. Het totale prijskaartje bedraagt 540.000 euro, exclusief BTW. (BRU)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.