Eendracht Wervik verliest met 0-3 van Avanti Stekene

© VDB
Redactie KW

Bij de thuisploeg leverde de sponsorreceptie geen broodnodige overwinning op. Avanti Stekene won meer dan verdiend.

De eerste keer dat de bezoekers in de grote rechthoek opdaagden, was het meteen bingo. Het begon op rechts met een goede actie van de snelle Mombers. De vrijstaande De Wilde trapte zijn voorzet binnen. Even voor het halfuur probeerde Mennes het vanuit de tweede lijn. Doelman Vancoillie pakte de moeilijke lage bal. Enkele minuten later kwam het eerste echte gevaar van de thuisploeg. Ingeleid op links met een goede actie van Guy, centraal verlengde de kleine Cherifi, rechts voor doel besloot De Gryse over.

Op een hoekschop van Cherifi (36′) kopte Verstraete in het pak van dichtbij over. De Tabaksploeg kwam dichtbij de gelijkmaker. Het doelpunt viel evenwel aan de overkant. Na een assist van de ingevallen Laeremans ging rechtsback Voet in de fout, Van Gysel strafte dat af.

Bij de thuisploeg bleef aanvoerder en centrale verdediger Jens Pante tijdens de rust binnen. In de opwarming verdraaide hij zijn knie. Direct na de rust verhoogde de score nadat een bal slecht werd weggewerkt. Rechtsback Mag’Kuvula zwierde de bal voor doel, Franssens scoorde. De bezoekers hadden veel meer gestalte en meer duelkracht. Wervik was nauwelijks echt gevaarlijk.

Doelpunten: 18′ De Wilde (0-1), 42′ Van Gysel (0-2), 47′ Franssens (0-3).

Eendracht Wervik: Vancoillie, Voet (58′ Volckaert), Van Damme, Pante (46′ Neve), Guy, Verstraete, De Gryse (81′ Saigot), Lambrecht, Popelier, Cherifi, Dutoit.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.