In de eerste helft was er aan weerszijden geen enkele echt uitgespeelde kans. De bezoekers waren het meest in balbezit en kregen langs telkens linksback Vandevoorde diverse vrijschoppen. De meeste zonder groot gevaar

Kort na de rust na een carambole voor het Werviks doel, volgde een persoonlijke actie van Vandeputte. Hij probeerde het vanuit een scherpe hoek, Vandervorst redde. Even voor het uur werd Dutoir afgeblokt door Meysmans. Bouchart (63') kreeg op links zeer veel ruimte, Schoukens won het duel

Vancoillie redde een kwartier van het einde met een save knap een vrijschop van de ingevallen Buscema. Wervik kwam meer en meer in de wedstrijd. In een duel met Vandevoorde ging Lambrecht neer. Wervik schreeuwde om een penalty wegens een duwfout, reg Goldberg gaf geel voor een schwalbe. In een wedstrijd met aan weerszijden veel slechte passes, zat het venijn in de staart. Na een prima assist van Logie kreeg de snelle Vandeputte ruimte. Hij omspeelde de uitgekomen doelman en scoorde.

Lang duurde de vreugde bij de thuisploeg niet. Na slecht ontzetten van een voorzet belandde de bal in de voeten van Vandevoorde. Hij legde breed naar Baudewyns en die trapte lekker in de kruising binnen. Niet te pakken voor de doelman. In de extra tijd legde Loncke schuin voor doel aan. Vandervorst redde.

(EDB)

Doelpunten: 84' Vandeputte (1-0), 87' Baudewyns (1-1).

Eendracht Wervik: Vancoillie, Voet, Geldhof (46' Lambrecht), Pante, Popelier, Verstraete, De Gryse, Neve, Dutoit (72' Loncke), Bouchart (64' Logie), Vandeputte.

In de eerste helft was er aan weerszijden geen enkele echt uitgespeelde kans. De bezoekers waren het meest in balbezit en kregen langs telkens linksback Vandevoorde diverse vrijschoppen. De meeste zonder groot gevaarKort na de rust na een carambole voor het Werviks doel, volgde een persoonlijke actie van Vandeputte. Hij probeerde het vanuit een scherpe hoek, Vandervorst redde. Even voor het uur werd Dutoir afgeblokt door Meysmans. Bouchart (63') kreeg op links zeer veel ruimte, Schoukens won het duelVancoillie redde een kwartier van het einde met een save knap een vrijschop van de ingevallen Buscema. Wervik kwam meer en meer in de wedstrijd. In een duel met Vandevoorde ging Lambrecht neer. Wervik schreeuwde om een penalty wegens een duwfout, reg Goldberg gaf geel voor een schwalbe. In een wedstrijd met aan weerszijden veel slechte passes, zat het venijn in de staart. Na een prima assist van Logie kreeg de snelle Vandeputte ruimte. Hij omspeelde de uitgekomen doelman en scoorde.Lang duurde de vreugde bij de thuisploeg niet. Na slecht ontzetten van een voorzet belandde de bal in de voeten van Vandevoorde. Hij legde breed naar Baudewyns en die trapte lekker in de kruising binnen. Niet te pakken voor de doelman. In de extra tijd legde Loncke schuin voor doel aan. Vandervorst redde.(EDB)