De kleine Cherifi (11') pakte vanop ruim twintig meter uit met een loeier. De bal belandde tegen de onderkant van de lat. Op slag van rust legde Cherifi links voor doel aan. Meulewaeter sloeg de bal weg, aan de andere kant van het doel trapte Vandeputte over. Veel kansen waren er in de eerste helft overigens niet. De bezoekende trainer Stefano Nijst was duidelijk niet tevreden.

Vijf minuten na de rust claimden de bezoekers wegens hands een penalty. Een minuut later lukte het aan de eerste paal Trompet net niet. Op het uur drong Cherifi tussen Mendoza en Verplancke de box binnen en ging neer. Ref Simon Bourdeaud'Hui wees naar de stip. Alvast een licht toegekende penalty.

De ingevallen Dutoit zette al een paar penalty's feilloos om en zou nu ook de strafschop trappen. Cherifi eiste evenwel voor zijn neus de bal op. Doelman Meulewaeter koos de goede hoek en redde. Dat deed hij ook met de rebound van Cherifi die onmiddellijk werd vervangen.

Halfweg de tweede helft legde Bouchart aan, de afgeweken bal verdween in corner. Na een vrijschop redde de doelman na 69' de poging van de opgerukte centrale verdediger Van Damme. Wervik claimde een tweede strafshop na een duel tussen Bouchart en Gyselinck. De bal verdween in hoekschop.

Na een voorzet van Cocquyt kopte de heel vrijstaande De Landtsheer naast. In de slotminuten na een corner van Popelier haalde de goed ingevallen Bouchart met zijn linker uit, de doelman redde weer.

(EDB)

Eendracht Wervik: Vancoillie, Sahnoune, Van Damme, Pante, Popelier, Verstraete, De Gryse, Lambrecht, Neve (78' Destroies), Cherifi (61' Bouchart), Vandeputte (46' Dutoit).

De kleine Cherifi (11') pakte vanop ruim twintig meter uit met een loeier. De bal belandde tegen de onderkant van de lat. Op slag van rust legde Cherifi links voor doel aan. Meulewaeter sloeg de bal weg, aan de andere kant van het doel trapte Vandeputte over. Veel kansen waren er in de eerste helft overigens niet. De bezoekende trainer Stefano Nijst was duidelijk niet tevreden.Vijf minuten na de rust claimden de bezoekers wegens hands een penalty. Een minuut later lukte het aan de eerste paal Trompet net niet. Op het uur drong Cherifi tussen Mendoza en Verplancke de box binnen en ging neer. Ref Simon Bourdeaud'Hui wees naar de stip. Alvast een licht toegekende penalty.De ingevallen Dutoit zette al een paar penalty's feilloos om en zou nu ook de strafschop trappen. Cherifi eiste evenwel voor zijn neus de bal op. Doelman Meulewaeter koos de goede hoek en redde. Dat deed hij ook met de rebound van Cherifi die onmiddellijk werd vervangen.Halfweg de tweede helft legde Bouchart aan, de afgeweken bal verdween in corner. Na een vrijschop redde de doelman na 69' de poging van de opgerukte centrale verdediger Van Damme. Wervik claimde een tweede strafshop na een duel tussen Bouchart en Gyselinck. De bal verdween in hoekschop.Na een voorzet van Cocquyt kopte de heel vrijstaande De Landtsheer naast. In de slotminuten na een corner van Popelier haalde de goed ingevallen Bouchart met zijn linker uit, de doelman redde weer.(EDB)