Eendracht De Haan strikt scorende spits Jens Boey

Jens Boey. (foto FRO)
Redactie KW

De contractbesprekingen in het provinciaal voetbal voor volgend seizoen zijn volop op gang en overal worden er transfers geregeld. Eendracht De Haan, tweede provinciale A, is volop in strijd voor het behoud. De kustploeg ziet zes kernspelers verdwijnen, maar ze zijn erin geslaagd Jens Boey, spits bij KE Gistel te strikken.

De broers Jari en Joren Durand trekken naar SK Snaaskerke, Neal Jooris en Kris Mahieu trekken naar WS Oudenburg, Gino Braems trekt naar Lissewege en Livio Proot stopt met voetballen. Trainer Kris Brackx heeft wel bijgetekend en opmerkelijk is dat De Haan erin geslaagd is de veel scorende spits van KE Gistel, Jens Boey, te strikken voor volgend seizoen.

Jens Boey (21) speelt al vier jaar in de eerste ploeg van KE Gistel (waar trainer Peter Linskens na tien jaar vertrekt) en scoorde dit seizoen al 15 doelpunten. Hij stond ook op de verlanglijst van FC Varsenare, VV Oostduinkerke, SV Bredene, SK Snaaskerke en WS Oudenburg, Hopelijk kan E. De Haan het behoud afdwingen. Naast Jens Boey heeft De Haan ook de 19-jarige Mathieu Dewaele van SC Blankenberge aangetrokken. (FRO)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier