Eddy Van den Berge krijgt Merci Award van supportersclub De Klauwaert

© OV
Redactie KW

17 jaar lang was hij een van de trouwe luitenanten van Francky Dury, als assistent-coach bij Zulte Waregem. Een verhaal dat abrupt eindigde op 30 juni. De ex-assistent kreeg van supportersgroep De Klauwaert de Merci Award 2020.

Twee maanden voordien, in volle lockdown, kreeg Eddy Van den Berge het nieuws dat zijn verhal aan de Gaverbeek geschreven was. Voor de Zottegemnaar was dat een donderslag bij heldere hemel.

Een delegatie van de supportersclub ging de trofee zelf overhandigen bij Eddy thuis in Zottegem. “We overhandigden die trofee jaarlijks aan een verdienstelijk persoon binnen Zulte Waregem“, klinkt het bij de mensen van de Klauwaert.

Lees verder onder het filmpje

De kijk van Joosthttps://www.facebook.com/dekijkvanjoost/https://www.facebook.comFacebook1

De Klauwaert Merci Award 2020 … Nen dikke merci aan de prachtige winnaar van dit jaar … Woorden schieten te kort … Merci, merci , merci … !!!!

Geplaatst door De kijk van Joost op Donderdag 9 juli 2020
rich1.0https://www.facebook.com/dekijkvanjoost/posts/2663002410580384552

“Na onder meer de stewards en de greenkeepers is het nu Eddy Van den Berge die deze trofee verdient. En dit niet alleen door zijn ontslag, nee. Hij verdient deze trofee om wat hij voor de club jarenlang heeft betekend.”

Eddy Van den Berge, die zijn ontslag nog altijd maar moeilijk heeft verteerd, was danig aangedaan met deze blijk van waardering van supportersclub De Klauwaert.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten