KM Torhout, dat het seizoen voordien uit tweede amateurklasse zakte, had sowieso de beste papieren. Bij winst waren zij altijd gered. En de mannen van trainer Bruno Debo deden wat moest. Ondanks een 0-2 achterstand aan de rust, zegevierde KM tegen KVV Zelzate en is zo na een uitstekende tweede ronde gered.

Ook KSV Oostkamp speelde de jongste weken erg goed, was door een uitstekende reeks weer in een kansrijke positie voor het behoud gekomen, maar komt net te kort. De 3-3 tegen SK Pepingen-Halle levert wel de 13de plaats op. Oostkamp, vorig seizoen nog in eerste provinciale, mag een testwedstrijd spelen tegen Wommelgem. De 13de uit de B-reeks.

Voor E. Wervik, dat vooral na Nieuwjaar mede door blessures wegzakte, valt het doek. De grensploeg verloor vandaag met 1-3 van Svelta Melsele en tekende zo meteen het eigen vonnis. Volgend seizoen spelen de Tabaksjongens opnieuw in eerste provinciale.

KM Torhout, dat het seizoen voordien uit tweede amateurklasse zakte, had sowieso de beste papieren. Bij winst waren zij altijd gered. En de mannen van trainer Bruno Debo deden wat moest. Ondanks een 0-2 achterstand aan de rust, zegevierde KM tegen KVV Zelzate en is zo na een uitstekende tweede ronde gered.Ook KSV Oostkamp speelde de jongste weken erg goed, was door een uitstekende reeks weer in een kansrijke positie voor het behoud gekomen, maar komt net te kort. De 3-3 tegen SK Pepingen-Halle levert wel de 13de plaats op. Oostkamp, vorig seizoen nog in eerste provinciale, mag een testwedstrijd spelen tegen Wommelgem. De 13de uit de B-reeks.Voor E. Wervik, dat vooral na Nieuwjaar mede door blessures wegzakte, valt het doek. De grensploeg verloor vandaag met 1-3 van Svelta Melsele en tekende zo meteen het eigen vonnis. Volgend seizoen spelen de Tabaksjongens opnieuw in eerste provinciale.