https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Dylan Seys tekent voor twee jaar bij RKC Waalwijk

© Twitter RKC
Kevin Pouillie

De Lauwenaar, die vorig jaar al uitgeleend werd aan FC Twente, verlaat Club Brugge transfervrij. Hij tekende een contract voor twee jaar, met optie op nog een jaar.

Dylan Seys doorliep de jeugdreeksen bij Club Brugge, maar kreeg er nooit een kans in het eerste elftal. Het voorbije anderhalf jaar werd hij uitgeleend aan het Israëlische Hapoel Akko en FC Twente. In Enschede kwam hij in zeventien wedstrijden in actie. Deze zomer moest hij terugkeren naar Club Brugge, maar de Lauwenaar paste niet in de plannen van Ivan Leko en moest op zijn eentje zijn conditie onderhouden. RKC Waalwijk biedt nu een uitweg.

“Met de komst van Dylan voorzien we onze aanvalsline van een flinke kwaliteitsimpuls”, aldus algemeen directeur Frank van Mosselveld op de website van de Nederlandse tweedeklasser. “Dylan is een snelle en technisch zeer vaardige speler die zowel in een twee- als in een driespitsensysteem goed uit de voeten kan, waardoor we ook direct meer mogelijkheden hebben om te variëren in onze speelwijze. Daarnaast is het voor de club RKC Waalwijk goed dat spelers van dit kaliber weer hun weg weten te vinden naar het Mandemakers Stadion, iets waar we trots op mogen zijn. We zijn ontzettend blij met de komst van Dylan en kijken uit naar een succesvolle samenwerking.”

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten