Dylan Descheemaecker ruilt Winkel Sport voor RFC Wetteren; WSP zoekt nog doelman

Dylan Descheemaecker zal slechts een handvol minuten in de hoofdmacht van Winkel Sport gespeeld hebben.©VDB / Bart Vandenbroucke VDB
Dylan Descheemaecker zal slechts een handvol minuten in de hoofdmacht van Winkel Sport gespeeld hebben.©VDB / Bart Vandenbroucke VDB
Redactie KW

Bij Winkel Sport krijgt de kern voor volgend seizoen stilaan vorm. Nadat Winkel met Tibo Van de Velde en Brecht Timmerman al twee aanwinsten binnen hengelde, zijn de gesprekken met de spelerskern nu ook afgerond. Zo raakte bekend dat Dylan Descheemaecker naar RFC Wetteren trekt en het contract van Dylan Vanhaeren wordt dan weer niet verlengd. Ook alle Winkelse trainers, beloftentrainer Bjorn Vroman incluis, blijven aan boord. WSP wil zeker ook nog een doelman aan de selectie voor volgend seizoen toevoegen.

Het Winkelse trainerstrio Jeffrey Verhoeven (T1), Dieter Scheirlynck (T2) en Kurt Vandoorne (keeperstrainer) had nog een contract dat volgend seizoen overspant en blijft dus aan boord. Ook beloftentrainer Bjorn Vroman verlengde zijn verbintenis.

Ook zij tekenden al bij: Arne Galens, Joey Dujardin, Felix Reuse, Jordan Dauchy, Matthias Velghe, Rens Verhooghe, Masis Voskanian, Michiel Clyncke, Jasper Beyens, Fries Deschilder, Nagim Amini, Jorgo Waeghe, Daan Debouver, Kenneth Devuldere, Yoran Bliki, Willem Broes en Jarne Derie. Samen met de twee aanwinsten Tibo Van de Velde en Brecht Timmerman maakt dat al een kern van 19 spelers. Winkel Sport wil zeker nog een doelman aan de kern toevoegen en houdt de ogen ook open voor opportuniteiten.

Vertrekkers

Ook drie spelers van de U21 maken de overstap naar de beloften: Quinten Vansteenkiste, Devon De Queecker en Fausto Stellamans.

Ondertussen zijn er ook enkele vertrekkers: Dylan Descheemaecker (RFC Wetteren) en Gillian Dewulf en Julien Van Volcem (beiden KFC Meulebeke). Het contract van Dylan Vanhaeren werd dan weer niet verlengd.

Dylan Descheemaecker stond eerder al in de belangstelling van Wetteren, maar de spits die een verleden heeft bij R. Knokke FC en RC Harelbeke maakt nu wel de overstap naar Oost-Vlaanderen.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.