Dylan Descheemaecker (24) van R. Knokke FC naar Winkel Sport

Dylan Descheemaecker, hier in het shirt van R. Knokke FC, moet straks voor de goals zorgen bij Winkel Sport. © VDB
Wouter Vander Stricht

De naam van de nieuwe Winkelse diepe spits is bekend. Dylan Descheemaecker moet de nieuwe man diep in de aanval van Winkel Sport worden. In de wandelgangen circuleerde die naam al langer, nu werd het ook bevestigd door Winkel Sport.

Dit seizoen speelt Dylan Descheemaecker bij R. Knokke FC en de ploeg staat op het punt kampioen te spelen. Het heeft nog één schamel punt nodig uit zes wedstrijden, maar ook hier gooit het coronavirus roet in het eten. Bij Knokke speelde Dylan Descheemaecker vooral in het begin van het seizoen enkele wedstrijden, maar de jongste maanden stond Tom De Sutter als nummer 9 geposteerd en was De Oliveira de vaste invaller. Descheemaecker moest dus vaak vanuit de tribune toekijken, maar kan straks dus revanche nemen bij Winkel Sport.

Normaal degradeert Winkel Sport opnieuw naar tweede amateurklasse en maakt Knokke de omgekeerde beweging. Descheemaecker moet bij Winkel de vervanger worden van Munoz Herrera die in het kampioenenjaar 29 keer scoorde bij Winkel. De Spanjaard beleefde dit jaar een moeilijk seizoen, zijn contract wordt dan ook niet verlengd.

Descheemaecker brak als jeugdspeler door bij RC Harelbeke. Twee seizoenen geleden kende hij een topseizoen, het jaar erna was het iets minder. Maar er gaat niettemin heel wat potentieel schuil in deze bonkige spits.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier