Duo vervangt Mario Van Eeckhoutte als voorzitter en secretaris van KVC Ardooie

© VDB
Redactie KW

Ardooie zoekt ook nog een nieuwe assistent-trainer.

In de Algemene Vergadering van vorig weekend werden Marc Cappelle en Geert De Batselier, aangesteld tot voorzitter en secretaris-gerechtigd correspondent van de club. Ze doen dit in opvolging van Mario Van Eeckhoutte, die beide taken combineerde en ontslag nam uit beide functies na de winterstop.

De 58-jarige Marc Cappelle is onderwijzer aan Gemeentelijke Basisschool ‘De Zonnebloem’ waar hij instaat voor het eerste leerjaar, hij was dit schooljaar even waarnemend directeur. De ex-doelman van Dosko Beveren en KVC Ardooie was dit seizoen sportief manager van de ploeg, in die functie wordt hij opgevolgd door Claude Callewaert. Hij blijft echter ook lid van de sportieve cel van de club.

Geert De Batselier was de voorbije twee seizoenen de jeugdsecretaris van rood -wit en neemt nu er ook de taak van algemeen secretaris enG.C. bij. Na de nieuwe trainer , nieuwe voorzitter en secretaris- GC, hoopt de club die nog in strijd is voor promotie naar tweede provinciale, dit weekend een akkoord te bereiken met een nieuwe assistent-trainer dan is de cirkel rond. Op zondag 3 juli 2016 om 10 uur stelt de club haar nieuwe ploeg voor in de ARK.

(FBR)