Dosko Kanegem promoveert naar tweede provinciale

Dosko Kanegem startte de wedstrijd met een 5-0 voorsprong uit de heenmatch. Moorsele moest dus een grote achterstand ophalen en begon aanvallend aan de wedstrijd. Dat werd beloond met een doelpunt in de 19de minuut.

Dosko reageerde met een tegentreffer na een mooi nummertje van Geerolf, kapitein Vaal scoorde de gelijkmaker. De thuisploeg liet zich niet ontmoedigen en bleef aanvallen. Gyselinck buitte een misser van Kanegem uit om zijn ploeg op voorsprong te brengen.

Van Daele mikte op de paal en Dosko claimde een strafschop voor een fout op diezelfde speler. Na de rust toonde de thuisploeg zijn aanvallende intenties en scoorde een derde keer. Kanegem miste daarop twee kansen en doelman Bataille hield met twee mooie reddingen zijn ploeg recht. De wedstrijd kabbelde naar het einde en dan kon Kanegem beginnen met vieren van de promotie wanneer de scheidsrechter affloot.

(WD)

KSV Moorsele – Dosko Kanegem: 3-1.

KSV Moorsele: Bataille, Goemaere, Luyckx (82′ De Groeve), Goverde (64′ Rosseel, Provost (53′ Dejonghe), Lefever, Ameraoiuy, Vanoverbeke, Gyselinck, Donkels, Mauceri.

Dosko Kanegem: Tytgat, Langeraet, Fauconier, De Soete, Geerolf (49′ Kindt), Devriese, Van Den Bossche (58′ Borms), Van De Maele, Vaal (Bruneel), Van Daele, Vermote.

Doelpunten: 19′ Mauceri 1-0, 32′ Vaal 1-1, 40′ Gyselinck 2-1, 55′ Gyselinck 3-1,