Doeltreffende wissels bezorgen Royal Knokke FC de zege tegen K Rupel Boom FC

R. Knokke FC in actie tegen Rupel Boom. Het zal nog een tijdje duren voor het team van Yves Van Borm weer het kunstgrasveld op mag. © VDB
Redactie KW

Knokke FC won met 2-0 van Rupel Boom.

De eerste helft liep de kustformatie achter de feiten aan en mocht zich gelukkig prijzen met een brilscore de rust te bereiken. Ook een attente doelman Sven Dhoest deed zijn duit in het zakte. De thuisformatie startte de herneming met Liam Prez in het elftal, die Yoshi Mariën verving. Het was de wisselspeler die de score opende toen hij amper zeven minuten op het terrein stond.

De kustjongens tapten uit een totaal ander vaatje. Een kwartier voor affluiten werd Zakari Junior Lambo naar de kant gehaald. In zijn plaats kwam Gyamfi Kyeremeh. Laatstgenoemde voetbalde acht minuten mee toen hij Nico Binst de beslissende assist aanbood voor de verdubbeling van de score. Met een deugddoende overwinning op zak maakt Knokke zich nu klaar voor de bekerclash tegen OHL.

(JPV)

Royal Knokke FC– K Rupel Boom FC 2-0

Royal Knokke FC: Dhoest, Vanraefelghem, Pierre, Binst, Koçur, Savaete, Lambo (76′ Kyeremeh), Mariën (46′ Prez), Buysse, Martens, De Wilde.

Doelpunten: 52′ Prez 1-0, 84′ Binst 2-0.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier