Doelman Arne Sabbe (KSV Roeselare) naar Winkel Sport

Arne Sabbe gaat bij Winkel Sport aan de slag. © VDB
Wouter Vander Stricht

Arne Sabbe (19) gaat volgend jaar bij Winkel Sport in de tweede amateurklasse aan de slag. De talentvolle doelman komt over van KSV Roeselare. Hij stond ook in de belangstelling van VC Wingene.

Arne Sabbe was net als zijn pa Christ een begenadigd wielrenner, maar koos uiteindelijk om verder te gaan in de voetbalsport. Als jonge doelman stond hij onder de lat Club Brugge, ging daarna aan de slag bij stadsgenoot Cercle en was nu dus actief bij KSV Roeselare.

De jonge keeper stond eerst in de belangstelling van KFC Mandel United, onderhandelde ook met KVC Wingene dat naar derde amateurklasse is gepromoveerd is, maar toen Winkel Sport interesse toonde viel de voorkeur van de jonge Izegemnaar in de richting van de Winkelnaars.

Doelman Cem De Jaeger wil weer veldspeler worden

Winkel Sport had eigenlijk geen nieuwe doelman nodig. Met Sven Dhoest en Jordy Mervilde bleven twee keepers aan boord en bij SV Zulte Waregem werd Cem De Jaeger weggeplukt. “Maar Cem had recent aangegeven dat hij graag opnieuw veldspeler zou worden. Dus moesten wij op zoek naar iemand anders, het liefst een -21-jarige. En dat is dus Arne Sabbe geworden”, aldus trainer Danny Lavens.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.