Dimitri Verhulst debuteert bij KM Torhout als keeperstrainer

© (Foto VDB)
Redactie KW

Dimitri Verhulst komt over van reeksgenoot KVC Wingene naar Torhout KM, maar wel in een nieuwe functie. Hij wordt de nieuwe keeperstrainer die de vertrekkende Dries Lievens zal vervangen. Verhulst was tot vorig weekend nog speler bij Wingene dat de eindronde voor promotie speelde al werd het meteen uitgeschakeld.

Verhulst is bijna 36 en zal de jonge doelmannen Jasper Meeuws (23) en de aangetrokken doelmannen Mathieu Vanderschaeghe (23, overgenomen van Gullegem) en Jitse De Witte (17, overgenomen van Cercle Brugge) moeten begeleiden en trainen. Of Verhulst nog een spelerslicentie (voor noodgevallen) zal aanvragen is onduidelijk.

Verhulst debuteerde in het jeugdvoetbal bij Oostrozebeke in 1991. Zes jaar later trok hij naar KFC Meulebeke en een jaar later naar KSV Waregem. In 2000 volgde Harelbeke, waar hij zeven jaar zou keepen. Van 2007 tot 2010 trok hij naar Waasland-Beveren, vooral als stand-in, nadien volgde KSV Roeselare, waar hij tot 2013 bleef. Daarna volgde St.Eloois-Winkel Sport en vanaf 201 bij OMS INgelmunster, waarmee hij kampioen speelde in derde amateur en fuseerde met Izegem tot Mandel. Sinds 2017 was hij actief bij Wingene. Met de aanwerving van Meulebekenaar Dimitri Verhulst is de technische staf van T1 Didier Degomme met verder nog Nigel Smith (T2) en Frank Claeys (scouting en video-analyse) compleet.

(DACH – Foto VDB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier