De nieuwe trainer voor volgend seizoen van VV Oostduinkerke wordt Bredenaar Didier Crombez. Didier Crombez was in het verleden al meerdere jaren hoofdtrainer in provinciale (Union Zandvoorde) en assistent in nationale. Momenteel is hij T2 in KM Torhout in de tweede amateurklasse, de vroegere derde nationale reeks.

Het VVO-bestuur is ervan overtuigd met Crombez iemand te hebben aangesteld die de vernieuwde aanpak kan voortzetten en zich 100 % kan vinden in de visie van de club. Voor dit seizoen is het de ambitie nog enkele wedstrijden te winnen, met de eindronde als leuke bonus.

(FRO)

De nieuwe trainer voor volgend seizoen van VV Oostduinkerke wordt Bredenaar Didier Crombez. Didier Crombez was in het verleden al meerdere jaren hoofdtrainer in provinciale (Union Zandvoorde) en assistent in nationale. Momenteel is hij T2 in KM Torhout in de tweede amateurklasse, de vroegere derde nationale reeks.Het VVO-bestuur is ervan overtuigd met Crombez iemand te hebben aangesteld die de vernieuwde aanpak kan voortzetten en zich 100 % kan vinden in de visie van de club. Voor dit seizoen is het de ambitie nog enkele wedstrijden te winnen, met de eindronde als leuke bonus. (FRO)