Deze vijf spelers van Monaco zijn op weg naar België (lees: Cercle Brugge)

Cercle-trainer Laurent Guyot werd in 2015 directeur van het opleidingscentrum van Toronto FC. © Toronto FC
Olivier Volckaert

Druk bij Cercle Brugge. De nieuwe hoofdtrainer Laurent Guyot is bekend, nu denkt Cercle aan spelers. En uiteraard kijkt het daarvoor naar Monaco. Vier spelers van de Monegasken zouden op weg zijn naar Cercle.

Op het Instamgramaccount van Kevin Appin is te zien dat hij in Brugge vertoeft, die link is gemakkelijk te leggen. Appin is een 20-jarige rechtsvoetige middenvelder die ook als rechtsback wordt uitgespeeld. De Fransman was eerder kapitein bij Monaco B.

Ook van Yoann Etienne zien we op Instagram dat hij in België zit. De 21-jarige linksback was ook al kapitein bij Monaco B en tekende recent een profcontact bij Monaco.

Ook gelinkt aan Cercle: Pierre-Daniel Nguinda. De Franse Kameroener is een rechtsback en tekende recent voor Monaco. Hij was dit seizoen aan de slag bij tweedeklasser US Quevilly Rouen en speelde er 16 matchen.

Tot slot is er ook een Belg op weg naar Cercle: Franco Antonucci. De nu 18-jarige lichtvoetige nummer tien werd door Ajax weggeplukt bij Anderlecht en vervolgens overgenomen door Monaco voor naar verluidt drie miljoen euro. Ook hij zou komend seizoen voor Cercle uitkomen. De Belgische jeugdinternational staat te boek als groot talent.

Volgens Franse media zou ook Paul Nardi bij Cercle blijven. Wellicht hebben zij dat ook op z’n Instagramaccount gezien.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.