Desselgem neemt verloren stek in derde provinciale weer in

Redactie KW

Na de 3-2 in Desselgem kon de terugmatch op Dentergem nog alle kanten uit. De bezoekers pakten echter een 0-3 overwinning en keren zo na één seizoen terug naar derde provinciale.

De circa 550 toeschouwers zagen de thuisploeg meteen op zoek gaan naar een voorsprong. Na een goeie actie van Colpaert weerde doelman Hellin af en Descheemaeker werkte helemaal weg. Op een center van Colpaert kwam Provyn in een goeie schietpositie, maar Descheemaeker blokte hem af. Met een vrijschop dwong Colpaert doelman Hellin tot een goeie redding en na een corner van Nachtegaele viseerde Colpaert de deklat.

Desselgem kon daar niet zoveel tegenover stellen. Op een vrijschop van Decoster kopte Van Hoe naast. Dentergem kwam erg gedreven uit de kleedkamer. Colpaert stuitte opnieuw op Hellin en Provyn mikte de rebound naast. Taelman zag doelman Hellin ook zijn vrijschop onschadelijk maken en in de rebound trof Colpaert opnieuw de lat. Dentergem verdiende een doelpunt, maar net als vorige week verkeerde doelman Hellin in een superdag.

Na ruim een uur kon Van Hoe doelman Vaneenooghe eindelijk eens aan het werk zetten. Dentergem bleef het gevaarlijkst en Colpaert vond nog maar eens doelman Hellin op zijn weg en hij pakte ook nog eens de rebound van diezelfde Colpaert. Na een uitbraak van D’Hoop liet Vansteenkiste zich vangen. D’Hoop ging neer en Pauwels zette de strafschop om. Dentergem moest nu twee keer scoren en dat zat er niet meer in. Integendeel het waren Vandeghinste en Bergez die nog een overdreven score op het bord zetten.

Doelpunten: 73’Pauwels 0-1 (pen.), 75’Vandeghinste 0-2, 87′ Bergez 0-3.

(IDV – Foto IDV)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.