Derde ASO-Memories wil honderd fans verwelkomen

Redactie KW

Op vrijdag 27 maart 2015 vindt de derde ASO-Memories Reunion plaats. Het wordt een avond met diner, quiz en ontmoeting met iconen van voetbalclub AS Oostende.

We herkennen v.l.n.r. Henk Heyt, René Menu, Marc Heddebauw, Reddy De Mey, Willy Verhaeghe, Roger Dejonghe en Willy Desmit. (Foto FRO)

Het comité van ASO-Memories bestaat uit René Menu (ex-voorzitter), Marc Heddebauw, Willy Verhaeghe, Reddy De Mey, Pol Vrancken, Willy Desmit, Roger Dejonghe en Henk Heyt. Ze organiseerden al tweemaal met succes een reünie in Royal Astrid (2011-2013). Het derde komt er aan op 27 maart 2015 en staat open voor alle ASO-fans.

“Het gaat momenteel goed met het Oostends voetbal, maar wij zijn van mening dat we het verleden niet mogen vergeten,” zegt René Menu. “Daarom gaan we door met onze ASO-Memories. Onze eerste editie lokte 130 ASO-fans, de tweede slechts 85. Het is onze ambitie, voor de derde editie, weer meer dan honderd bestuursleden, trainers, spelers en vooral ook supporters te mogen verwelkomen. Alle ASO-fans zijn welkom in Thermae Palace in Oostende. Op 27 maart, er is dat weekend geen competitievoetbal, verwachten we vanaf 19 uur niet alleen oud-trainers Richard Orlans en Henk De Wit, maar ook Marc Coucke en Kamagurka. We willen er een gezellig feest van maken.”

Voor info en inschrijving kan je terecht bij Pol Vrancken (059 32 52 40), Marc Heddebauw (059 27 90 66) of Willy Verhaeghe (0478 28 84 36).

(FRO – Foto FRO)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.