Dendoncker kegelt met Wolverhampton twaalfvoudig winnaar Manchester United uit FA Cup

Leander Dendoncker, hier in actie met de Rode Duivels, speelde de hele wedstrijd bij de Wolves © (Foto Belga)

De Wolverhampton Wanderers hebben zaterdag met 2-1 van Manchester United gewonnen in de kwartfinales van de Engelse FA Cup. Leander Dendoncker speelde de hele wedstrijd voor de Wolves, Romelu Lukaku ontbrak geblesseerd bij Man United.

Op een eerste doelpunt was het lang wachten, maar uiteindelijk bracht Raúl Jiménez (70.) de thuisploeg middenin de eerste helft op voorsprong. Terwijl het United van Ole Gunnar Solskjaer naar een antwoord zocht, werd het in snelheid gepakt. Diogo Jota maakte er zes minuten na de openingstreffer 2-0 van, weg was de hoop van de Red Devils op een dertiende FA Cup. Marcus Rashford (90+5.) kon diep in de blessuretijd nog de aansluitingstreffer maken, maar die kwam veel te laat.