Deze klassementen zijn definitief, maar er kan nog een en ander veranderen wat het aantal zakkers of stijgers betreft. Er moet nog duidelijkheid komen over KVC Wingene dat in derde amateurklasse sportief gered is, maar de licentie niet aanvroeg omdat het sowieso in vierde provinciale zal herstarten. Ook andere clubs kunnen nog stoppen of fusioneren.

Eerste provinciale

In eerste provinciale (zie hieronder) kan SV Anzegem mee promoveren naar derde amateurklasse, als West-Vlaanderen nog een extra promotieplaats krijgt toegewezen. Dat zou wel een unieke prestatie zijn voor het team van Franky Dekenne dat vorig seizoen nog in tweede provinciale speelde. Het speelde daar samen met kampioen SV Wevelgem City dat nu wel weer zakt. Het lot van het 13de geklasseerde FC Poperinge B is dus verbonden aan de beslissing over KVC Wingene.

Tweede provinciale

In de A-reeks is KSV Diksmuide de kampioen, in de B-reeks KSV Rumbeke. KSV Nieuwpoort promoveert mee als beste tweede. Mocht SV Anzegem ook promoveren, dan stijgt ook Sp. Heestert een reeks.

In beide reeksen zakken de nummer 14 tot en met 16. Dat zijn voor de A-reeks SK Eernegem, E. De Haan en Merkem Sport, voor de B-reeks Jespo Komen-Waasten, SV Moorslede en KSV De Ruiter.

Derde provinciale

In derde provinciale A speelt SV Veurne op doelpuntensaldo kampioen. Ook SK Westrozebeke telde 58 punten en promoveert mee als tweede in de stand. Met SK Staden (57 punten) zou uit die reeks nog een derde stijger kunnen komen, want de Stadenaars zijn over de drie reeksen heen de beste geplaatste derde. De drie degradanten Brielen Sport, WS Zarren en FC Passendale stonden ook afgetekend onderin.

In derde provinciale B valt het nieuws onderin te rapen, want daar lijkt FC Sint-Joris Sportief zich als best geplaatste 14de over de drie reeksen heen te handhaven.

Ook in derde provinciale C zit het venijn achterin. 17 ploegen in deze reeks, omdat Mandel B zich beroepte op het eenmalig recht om zich in te schrijven als B-ploeg van een amateurklasser in een reeks hoger. En net Mandel B redt nu zijn hachje ten koste van Ol. Ledegem A dat met een tiende van een punt in het jaar van het 75-jarig bestaan tot degradatie gedoemd is.

Vierde provinciale

In vierde provinciale stijgen alle leiders en tweede gerangschikten. En dat levert in geen enkele van de reeksen groot rekenwerk op.

Deze klassementen zijn definitief, maar er kan nog een en ander veranderen wat het aantal zakkers of stijgers betreft. Er moet nog duidelijkheid komen over KVC Wingene dat in derde amateurklasse sportief gered is, maar de licentie niet aanvroeg omdat het sowieso in vierde provinciale zal herstarten. Ook andere clubs kunnen nog stoppen of fusioneren.In eerste provinciale (zie hieronder) kan SV Anzegem mee promoveren naar derde amateurklasse, als West-Vlaanderen nog een extra promotieplaats krijgt toegewezen. Dat zou wel een unieke prestatie zijn voor het team van Franky Dekenne dat vorig seizoen nog in tweede provinciale speelde. Het speelde daar samen met kampioen SV Wevelgem City dat nu wel weer zakt. Het lot van het 13de geklasseerde FC Poperinge B is dus verbonden aan de beslissing over KVC Wingene.In de A-reeks is KSV Diksmuide de kampioen, in de B-reeks KSV Rumbeke. KSV Nieuwpoort promoveert mee als beste tweede. Mocht SV Anzegem ook promoveren, dan stijgt ook Sp. Heestert een reeks.In beide reeksen zakken de nummer 14 tot en met 16. Dat zijn voor de A-reeks SK Eernegem, E. De Haan en Merkem Sport, voor de B-reeks Jespo Komen-Waasten, SV Moorslede en KSV De Ruiter.In derde provinciale A speelt SV Veurne op doelpuntensaldo kampioen. Ook SK Westrozebeke telde 58 punten en promoveert mee als tweede in de stand. Met SK Staden (57 punten) zou uit die reeks nog een derde stijger kunnen komen, want de Stadenaars zijn over de drie reeksen heen de beste geplaatste derde. De drie degradanten Brielen Sport, WS Zarren en FC Passendale stonden ook afgetekend onderin.In derde provinciale B valt het nieuws onderin te rapen, want daar lijkt FC Sint-Joris Sportief zich als best geplaatste 14de over de drie reeksen heen te handhaven.Ook in derde provinciale C zit het venijn achterin. 17 ploegen in deze reeks, omdat Mandel B zich beroepte op het eenmalig recht om zich in te schrijven als B-ploeg van een amateurklasser in een reeks hoger. En net Mandel B redt nu zijn hachje ten koste van Ol. Ledegem A dat met een tiende van een punt in het jaar van het 75-jarig bestaan tot degradatie gedoemd is.In vierde provinciale stijgen alle leiders en tweede gerangschikten. En dat levert in geen enkele van de reeksen groot rekenwerk op.